Fostul ministru bulgar de Interne Ţvetan Ţvetanov, condamnat pentru obstrucţionarea justiţiei

Fostul ministru bulgar de Interne Ţvetan Ţvetanov a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru obstrucţionarea justiţiei, anunţă Tribunalul din Sofia, citat de AFP.

204 afișări
Imaginea articolului Fostul ministru bulgar de Interne Ţvetan Ţvetanov, condamnat pentru obstrucţionarea justiţiei

Ţvetan Ţvetanov (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Ţvetan Ţvetanov, fost ministru de Interne în perioada 2009 - 2013, a fost găsit vinovat de blocarea unor anchete privind contrabandă şi trafic de droguri.

Ţvetanov s-a opus de şase ori, în 2009, interceptării şefului direcţiei de combatere a infracţionalităţii din Veliko Tavarno, suspectat de protejarea contrabandiştilor şi a traficanţilor.

Vicepreşedinte al formaţiunii GERB (de opoziţie), Ţvetanov susţine că este vizat de acţiuni judiciare din raţiuni politice şi va face apel la sentinţă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici