Fostul preşedinte american Jimmy Carter, spitalizat după un nou incident în propria locuinţă

Fostul preşedinte american Jimmy Carter a fost spitalizat după ce a căzut în reşedinţa sa din Plains (statul Georgia), informează agenţia Associated Press.

407 afișări
Imaginea articolului Fostul preşedinte american Jimmy Carter, spitalizat după un nou incident în propria locuinţă

Jimmy Carter, spitalizat după ce a căzut din nou în locuinţă

Deanne Congileo, purtătorul de cuvânt al Centrului Carter, a declarat că Jimmy Carter a suferit o fractură minoră de pelvis.

Fostul preşedinte american, în vârstă de 95 de ani, este în stare bună, în Centrul medical Phoebe Sumter.

Este a treia oară când Jimmy Carter suferă o cădere în ultimele luni.

Taguri:
sua,
carter,
spitalizare

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici