FOTO Anchetă la McDonald's după transmiterea prin Twitter a unui mesaj OFENSATOR despre Donald Trump

Compania americană McDonald's a iniţiat o investigaţie după ce pe contul oficial de Twitter a apărut un mesaj ofensator la adresa preşedintelui SUA, Donald Trump, existând suspiciuni că ar fi vorba de un atac al hackerilor, relatează Postul public de radio american (NPR).

1218 afișări
Imaginea articolului FOTO Anchetă la McDonald's după transmiterea prin Twitter a unui mesaj OFENSATOR despre Donald Trump

Anchetă la McDonald's după transmiterea prin Twitter a unui mesaj OFENSATOR despre Donald Trump (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"@realDonaldTrump: Sunteţi un pretext de preşedinte dezgustător şi am vrea să îl avem înapoi pe Barack Obama" - acesta a fost mesajul postat pe contul de Twitter al companiei McDonald's.

Mesajul a fost pe pagina de Twitter a McDonald's timp de 20 de minute. Înainte de a fi şters, a generat mii de aprecieri şi distribuiri.

 

 

Însă compania McDonald's a semnalat că este vorba de o intruziune neautorizată pe contul oficial de Twitter.

"Compania Twitter ne-a înştiinţat că securitatea contului nostru a fost compromisă. Am şters mesajul, am securizat contul şi investigăm incidentul", a comunicat compania americană McDonald's.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici