Luarea de OSTATICI din oraşul german Duisburg s-a încheiat după intervenţia poliţiei/ Două persoane au fost ARESTATE

Un individ înarmat a intrat într-o agenţie bancară din oraşul german Duisburg şi se pare că ar fi sechestrat cel puţin două persoane, a anunţat poliţia, care a precizat că un alt ostatic a fost eliberat de atacator, relatează site-ul The Local. Update: Două persoane au fost arestate.

1290 afișări
Imaginea articolului  Luarea de OSTATICI din oraşul german Duisburg s-a încheiat după intervenţia poliţiei/ Două persoane au fost ARESTATE

Update Luarea de ostatici de la Duisburg s-a încheiat după intervenţia poliţiei, ostaticii fiind eliberaţi

Forţele de ordine au intervenit joi într-o unitate bancară din oraşul german Duisburg unde se desfăşura o luare de ostatici, iar persoanele sechestrate au fost eliberate, a anunţat poliţia, care a precizat că doi suspecţi au fost arestaţi în acest caz, informează site-ul The Local.

În jurul orei locale 12.20 (ora României, 13.20), Poliţia a confirmat că luarea de ostatici s-a încheiat după ce forţele speciale au intrat în clădire, unde nu au mai găsit niciun suspect.

Poliţia nu a oferit detalii despre individul înarmat care a luat mai mulţi ostatici, însă a precizat că încearcă să afle dacă cei doi suspecţi arestaţi în vecinătatea băncii au vreo legătură cu acest incident.

Update Două persoane au fost arestate după ce cel puţin un individ înarmat a intrat într-o unitate bancară din oraşul german Duisburg, unde ar fi luat ostatici mai mulţi angajaţi ai băncii.

În jurul orei locale 11.45 (ora României, 12.45), poliţia a anunţat că două persoane au fost arestate în zona din apropierea unităţii bancare, însă nu este clar în ce fel suspecţii are avea legătură cu luarea de ostatici. Se pare că suspecţii au fost arestaţi pe baza informaţiilor oferite poliţiei de o femeie care a reuşit să părăsească banca.

Ştire Poliţia a anunţat în jurul orei locale 11 (ora Romaniei, 12) că una din persoanele sechestrate a fost lăsată să plece, pentru ca o oră şi jumătate mai târziu să afirme că se presupune că în clădire se mai află un individ înarmat şi doi ostatici, despre care se crede că ar fi angajaţi ai băncii, relatează cotidianul Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ).

Potrivit cotidinaului local Rheinische Post, incidentul are loc la o unitate a băncii Sparkasse din districtul Rumeln al oraşului Duisburg din vestul Germaniei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici