FOTO | Explozie puternică la Kabul. Nu se cunoaşte deocamdată numărul victimelor

E explozie a avut loc vineri în Kabul, capitala statului Afganistan, potrivit purtătorului de cuvânt al ministerului de Interne, citat de site-ul agenţiei Reuters.

376 afișări
Imaginea articolului FOTO | Explozie puternică la Kabul. Nu se cunoaşte deocamdată numărul victimelor

O explozie a avut loc în capitala afgană, Kabul - purtător de cuvânt al ministerului de Interne

Până în prezent nu se cunosc date despre eventuale victime sau cauza exploziei.

Şase rachete au explodat, miercuri, în apropierea aeroportului internaţional din Bagdad, la doar câteva ore după ce secretarul american al Apărării, Jim Mattis, a ajuns în capitala afgană.

Mattis a fost primul oficial american care a vizitat această ţară după ce preşedintele SUA, Donald Trump, a anunţat noua strategie pentru Afganistan.

Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat responsabilitatea comiterii atacului de miercuri prin intermediul propriei agenţii de presă, AMAQ.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici