FOTO, VIDEO | Marş de amploare împotriva terorismului în Barcelona. Zeci de mii de oameni, în frunte cu regele Spaniei, Felipe al VI-lea, pe străzi, la nouă zile de la atentate

Zeci de mii de persoane participă, sâmbătă după-amiază, în centrul oraşului spaniol Barcelona, la un marş împotriva terorismului, la nouă zile după atacurile teroriste soldate cu 15 morţi şi 120 de răniţi, relatează ziarul El Mundo.

8240 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO | Marş de amploare împotriva terorismului în Barcelona. Zeci de mii de oameni, în frunte cu regele Spaniei, Felipe al VI-lea, pe străzi, la nouă zile de la atentate

VIDEO Marş de amploare împotriva terorismului în Barcelona, la nouă zile după atentate. Printre participanţi se află şi regele Spaniei, Felipe VI (Imagine: ccma.cat)

Marşul a început în zona Salvador Espriu, situată în centrul oraşului Barcelona. Printre personalităţile care participă la marş se numără regele Spaniei, Felipe VI, premierul Mariano Rajoy şi Carles Puigdemont, preşedintele regiunii Catalonia.

 

 

Primarul oraşului Barcelona, Ada Colau, a adus un omagiu victimelor atacurilor teroriste şi a mulţumit personalului serviciilor de intervenţie.

Marşul este organizat sub sloganul "Nu avem teamă" de terorism.

Cincisprezece persoane au fost ucise, iar alte 120 au fost rănite în atentatele comise pe 17-18 august în oraşul Barcelona şi în localitatea Cambrils. Atentatele au fost revendicate de reţeaua teroristă Stat Islamic.

 

Sursa imaginilor:Twitter

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici