Francois Hollande: Încrederea între Franţa şi SUA a fost restabilită după scandalul NSA

Încrederea între Washington şi Paris a fost restabilită după scandalul interceptărilor practicate de Agenţia americană pentru Securitatea Naţională (NSA), afirmă preşedintele Franţei, Francois Hollande, după întâlnirea cu omologul său american, Barack Obama.

164 afișări
Imaginea articolului Francois Hollande: Încrederea între Franţa şi SUA a fost restabilită după scandalul NSA

Francois Hollande si Barack Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Încrederea reciprocă a fost restabilită şi trebuie să se bazeze atât pe respectarea fiecărei ţări, cât şi pe protejarea vieţii private", a declarat Hollande, citat de AFP.

Preşedintele Franţei se află la Washington într-o vizită de stat.

Agenţia americană pentru Securitatea Naţională a fost dur criticată după dezvăluiri privind interceptarea comunicaţiilor unor lideri politici străini.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici