Francois Hollande promite protejarea cetăţenilor francezi, după ce trei militari au fost răniţi: "Au fost atacaţi în mod laş, va fi făcută lumină"

Preşedintele Franţei, Francois Hollande, a catalogat drept "un act criminal" atacul "laş" care a vizat trei militari francezi, în oraşul Nisa, promiţând protejarea cetăţenilor francezi, relatează France3.

959 afișări
Imaginea articolului Francois Hollande promite protejarea cetăţenilor francezi, după ce trei militari au fost răniţi: "Au fost atacaţi în mod laş, va fi făcută lumină"

Francois Hollande (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Va fi făcută lumină privind motivaţiile şi circumstanţele producerii acestui act criminal", a declarat Hollande.

"Trei militari francezi au fost atacaţi în mod laş; îi vom apăra pe toţi cetăţenii francezi şi vom proteja teritoriul", a promis Hollande.

Ministrul de Interne, Bernard Cazeneuve, şi cel al Apărării, Jean-Yves Le Drian, s-au deplasat marţi seară la Nisa.

Trei militari francezi au fost înjunghiaţi, marţi, în oraşul Nisa, unde erau în misiune de patrulare, agresorul fiind reţinut. Cei trei militari erau în patrulare în jurul unui centru evreiesc, în cadrul dispozitivului de securitate instituit după atacurile teroriste comise în perioada 7-9 ianuarie în Franţa, soldate 17 morţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici