Opt islamişti suspectaţi de terorism au fost reţinuţi în Franţa

Autorităţile franceze au reţinut opt suspecţi de terorism în raiduri efectuate marţi în medii islamiste din Paris şi din Lyon, anunţă Ministerul francez de Interne.

160 afișări
Imaginea articolului Opt islamişti suspectaţi de terorism au fost reţinuţi în Franţa

Opt islamişti suspectaţi de terorism au fost reţinuţi în Franţa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Au fost reţinuţi opt suspecţi. Aceste persoane sunt suspectate de participare activă la activităţi de recrutare a tinerilor în organizaţii islamiste", a precizat Ministerul de Interne, conform Wall Street Journal.

Potrivit unor surse oficiale, cei opt suspecţi fac parte dintr-o celulă care se ocupa cu trimiterea islamiştilor în tabere de antrenament terorist din Siria.

Şaptesprezece persoane au fost ucise în atentatele islamiste comise în Franţa în perioada 7-9 ianuarie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici