Franţa: 150 de arestări în timpul protestelor din timpul nopţii

150 de persoane au fost arestate în Franţa după o a doua noapte de proteste în întreaga ţară, a declarat joi ministrul de interne Gerald Darmanin, transmite Reuters.

222 afișări
Imaginea articolului Franţa: 150 de arestări în timpul protestelor din timpul nopţii

Franţa: 150 de arestări în timpul protestelor din timpul nopţii

Ministrul a precizat că zeci de ofiţeri de poliţie au fost răniţi în timpul confruntărilor.

„Primării, şcoli şi secţii de poliţie incendiate sau atacate. 150 de arestări", a scris Darmanin pe contul său de Twitter.

Ministerul de Interne declarase miercuri că 2.000 de poliţişti au fost mobilizaţi în regiunea pariziană.

Poliţia s-a confruntat cu protestatarii în oraşul Lille, în nordul ţării, şi în Toulouse, în sud-vest, şi au existat, de asemenea, tulburări în Amiens, Dijon şi în departamentul administrativ Essonne, la sud de capitala franceză, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Acţiunile de stradă au loc după împuşcarea unui băiat de 17 ani în timpul unui control în trafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
franţa,
arestări,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici