Franţa: Cel puţin 30 de răniţi după ce un tren de pasageri a lovit un camion - FOTO, VIDEO

Cel puţin 30 de persoane au fost rănite, două fiind în stare gravă, după ce un tren de pasageri a lovit marţi un camion, în nordul Franţei, informează site-ul postului tv TF1.

70 afișări
Imaginea articolului Franţa: Cel puţin 30 de răniţi după ce un tren de pasageri a lovit un camion - FOTO, VIDEO

Franţa: Cel puţin 30 de răniţi după ce un tren de pasageri a lovit un camion (Imagine: Twitter)

Accidentul a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferată din localitatea Nangis (departamentul Seine-et-Marne - nordul Franţei).

Un tren de călători a lovit un camion al cărui şofer nu a oprit la trecerea la nivel. Cel puţin 30 de persoane au fost rănite, două fiind în stare gravă - şoferul camionului şi un pasager al trenului.

 

Din cauza impactului, cinci vagoane ale trenului Intercités au sărit de pe şine. Trenul, care avea la bord 350 de pasageri, circula între oraşele Belfort şi Paris.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici