Franţa va trimite combustibil şi echipamente defensive în Ucraina

1139 afișări
Imaginea articolului Franţa va trimite combustibil şi echipamente defensive în Ucraina

Franţa va trimite provizii de combustibil în Ucraina, precum şi echipamente defensive pentru a sprijini rezistenţa ţării la invazia rusă, a anunţat Palatul Élysée într-o declaraţie, după o reuniune parţială a consiliului naţional de apărare, relatează CNN. 

Declaraţia nu a oferit mai multe detalii despre echipamentele defensive, dar o sursă de la Élysée a declarat jurnaliştilor sâmbătă mai devreme că acestea ar putea include arme antitanc.

Consiliul naţional de apărare a convenit, de asemenea, să îngheţe activele financiare ale ruşilor vizaţi de sancţiuni şi a anunţat măsuri de "combatere a propagandei din partea agenţilor de influenţă şi a mass-mediei ruseşti pe teritoriul european", se arată în declaraţie.

Nu au fost oferite detalii cu privire la aceste măsuri.

Preşedintele francez Emmanuel Macron a anunţat o "întărire a sancţiunilor economice şi financiare", în conformitate cu Uniunea Europeană şi SUA, potrivit comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
franţa,
ucraina,
razboi

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici