Garda de Coastă din Japonia: comandantul aeronavei care ar fi lovit avionul de pasageri a scăpat

Garda de Coastă japoneză confirmă faptul că a supravieţuit căpitanul aeronavei care ar fi lovit avionul de pasageri pe aeroportul din Tokyo, potrivit Sky News. În schimb, nu se ştie dacă au supravieţuit ceilalţi cinci membri ai echipajului.

933 afișări
Imaginea articolului Garda de Coastă din Japonia: comandantul aeronavei care ar fi lovit avionul de pasageri a scăpat

Garda de Coastă din Japonia: comandantul aeronavei care ar fi lovit avionul de pasageri a scăpat

Aeronava avea şase persoane la bord, dintre care cinci nu sunt găsite, a transmis Garda de Coastă. Aceasta s-a prăbuşit şi la faţa locului se desfăşoară o operaţiune de căutare şi salvare.

Potrivit primelor informaţii, aeronava Gărzii de Coastă s-a lovit marţi de un avion al companiei Japan Airlines care transporta peste 360 de pasageri. Avionul a luat foc pe pista aeroportului Haneda din Tokyo. Flăcările au cuprins o mare parte a avionului.

Toţi cei 367 de pasageri au fost evacuaţi, a anunţat Japan Airlines. La bord se mai aflau 12 membri ai echipajului. Ca urmare, 379 de persoane au fost evacuate, au precizat reprezentanţii companiei aviatice.

Traficul aerian pe aeroportul Haneda, unul dintre cele mai aglomerate din Japonia, a fost blocat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici