Germania va închide o pensiune de tip hostel administrată de ambasada Coreei de Nord la Berlin

Guvernul german a anunţat că va închide o pensiune de tip hostel din centrul Berlinului, administrată de ambasada Coreei de Nord, pentru că încalcă sancţiunile ONU de a pune capăt programului nuclear al regimului de la Phenian, informează The Telegraph.

1597 afișări
Imaginea articolului Germania va închide o pensiune de tip hostel administrată de ambasada Coreei de Nord la Berlin

Germania va închide o pensiune de tip hostel administrată de ambasada Coreei de Nord la Berlin

City Hostel Berlin ar fi plătit până la 38.000 de euro pe lună chirie statului nord-coreean.

Coreea de Nord este vizată de sancţiuni ONU din anul 2006, din cauza testelor nucleare şi balistice.

”Asta înseamnă că trebuie să implementăm complet aceste sancţiuni impuse de ONU şi UE. În această privinţă, este îndeosebi important să facem cât mai multe pentru a seca resursele financiare folosite pentru a finanţa programul nuclear”, a comunicat Administraţia de la Berlin.

”Guvernul german este în acord complet, iar autorităţile responsabile vor lua mai departe măsurile necesare”, a adăugat aceasta.

Costurile scăzute ale hostelului au transformat locul într-un punct de interes pentru turiştii ce călătoreau în capitala germană cu un buget restrâns.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici