Ghislaine Maxwell, fosta iubită a lui Jeffrey Epstein, a fost arestată de FBI

  • Ghislaine Maxwell, fosta iubită a lui Jeffrey Epstein, a fost arestată de FBI in New Hampshire
  • Ghislaine ar fi fost cea care recruta tinere pe care le-ar fi obligat să întreţină relaţii sexuale cu miliardarul Jeffrey Epstein.
  • Epstein s-a sinucis anul trecut în detenţie, când aştepta procesul
9063 afișări
Imaginea articolului Ghislaine Maxwell, fosta iubită a lui Jeffrey Epstein, a fost arestată de FBI

sursa foto: profimedia

Ghislaine Maxwell, fosta iubită a lui Jeffrey Epstein, a fost arestată de FBI în dosarul privind acuzaţiile de abuz sexual şi trafic de minore, relatează The Guardian. 
 
Ghislaine Maxwell ar fi fost cea care recruta tinere şi minore pe care apoi le-ar fi obligat să întreţină relaţii sexuale cu miliardarul Jeffrey Epstein.
 
Una dintre victimele lui Epstein, Virginia Giuffre, spunea că Ghislaine Maxwell a adus-o în cercul de apropiaţi ai miliardarului, apoi ar fi fost forţată să facă sex cu Epstein şi cu prieteni de-ai lui. 
 
Maxwell s-a retras din viaţa publică, iar locul unde se ascundea era neştiut încă din momentul când Epstein a fost arestat.  Ghislaine a respins toate acuzaţiile. 
 
Miliardarul Epstein a fost închis anul trecut în timp ce aştepta procesul pentru abuz sexual şi trafic de minore. El s-ar fi sinucis în celula sa la scurt timp.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici