Grupul de lobby american pentru arme şi-a exprimat tristeţea faţă de "crimele oribile" din Newtown

Puternicul grup de lobby american pentru armele de foc, National Rifle Association (NRA), a cărui tăcere a fost remarcată după atacul din Newtown (Connecticut, nord-est), şi-a exprimat marţi tristeţea după aceste "crime oribile şi fără sens".

363 afișări
Imaginea articolului Grupul de lobby american pentru arme şi-a exprimat tristeţea faţă de "crimele oribile" din Newtown

Grupul de lobby american pentru arme şi-a exprimat tristeţea faţă de "crimele oribile" din Newtown (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

NRA este "compusă din patru milioane de mame şi taţi, de fii şi fiice, şi suntem bulversaţi, întristaţi şi îndureraţi de aceste crime oribile şi fără sens din Newtown".

"Din respect pentru familii şi pentru decenţă, am păstrat perioada de doliu, de rugăciune şi timpul pentru a vedea ancheta realizată înainte de a face un comentariu", adaugă scurtul comunicat publicat pe site-ul de Internet al asociaţiei.

NRA "este pregătită să îşi ofere contribuţia pentru a asigura că aşa ceva nu se va mai întâmpla niciodată", a încheiat comunicatul care anunţă o conferinţă de presă ce va avea loc vineri la Washington.

Puternicul grup de lobby, a păstrat tăcerea pe reţelele sociale după atacul de vineri de la o şcoală din Connecticut în care 20 de copii au fost ucişi, precum şi 6 adulţi, şi care a relansat dezbaterea cu privire la reglementarea armelor în Statele Unite.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici