Hugo Chavez a fost spitalizat de urgenţă cu insuficienţă renală. Caracasul dezminte informaţia

Preşedintele venezuelan Hugo Chavez a fost internat de urgenţă, marţi dimineaţa, la spitalul militar din Caracas din cauza unei insuficienţe renale, potrivit cotidianului Nuevo Herald din Miami (Statele Unite), informaţie dezminţită miercuri de ministrul venezuelan al Comunicaţiilor.

269 afișări
Imaginea articolului Hugo Chavez a fost spitalizat de urgenţă cu insuficienţă renală. Caracasul dezminte informaţia

Hugo Chavez a fost spitalizat de urgenţă cu insuficienţă renală. Caracasul dezminte informaţia (Imagine: Mediafax Foto)

"El este în stare generală gravă", potrivit unei surse citate de cotidianul de limbă spaniolă.

"Cei care ar trebui internaţi sunt jurnaliştii de la Nuevo Herald, dar la azil", a scris ministrul Andres Izarra pe contul său de Twitter.

Săptămâna trecută, preşedintele venezuelan s-a întors în ţara sa din Cuba, unde a fost supus unei a patra etape de chimioterapie în vederea vindecării cancerului de care suferă.

Chavez, singurul autorizat să vorbească despre sănătatea sa şi care păstrează secretul cu privire la natura exactă a cancerului său, a mers la Havana pentru a-şi continua tratamentul cu chimioterapie început în iunie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici