Netanyahu: Vom face ceea ce trebuie să facem în Rafah

  • Premierul israelian Benjamin Netanyahu a spus că Israelul va face „ceea ce este necesar” în Rafah, în ciuda opoziţiei internaţionale faţă de un astfel de plan.
  • Declaraţia a fost făcută pentru un post de televiziune din SUA.
  • Americanii sunt printre cei care se opun planului privind Rafah.
605 afișări
Imaginea articolului Netanyahu: Vom face ceea ce trebuie să facem în Rafah

Netanyahu: Vom face ceea ce trebuie să facem în Rafah

Premierul Benjamin Netanyahu a recunoscut că Israelul şi SUA au opinii diferite.

„Noi (Israelul şi SUA) avem un dezacord cu privire la Gaza – mai degrabă, la Rafah”, a spus el pentru postul american MSNBC, potrivit Sky News.

„Dar trebuie să facem ceea ce trebuie să facem. Şi, ştii, uneori trebuie să... trebuie doar să faci ceea ce este necesar pentru a-ţi asigura supravieţuirea şi viitorul. Nu putem continua în viitor, lăsând Hamas să controleze Gaza”, a adăugat premierul israelian.

Mai multe informaţii apărute miercuri sugerează că SUA vor continua să acorde pachetul militar în valoare de 1 miliard de dolari pentru Israel, în ciuda faptului că Joe Biden a ameninţat cu sistarea acestuia în cazul unei operaţiuni la Rafah.

În ultimele zile la periferiile oraşului din sudul Fâşiei Gaza s-au dat lupte grele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici