Imagini filmate cu drona în cartierele pustii din Detroit arată starea oraşului aflat în cel mai mare faliment din istoria SUA - FOTO, VIDEO

O înregistrare video filmată cu ajutorul dronei arată zone abandonate din Detroit, fabricile, teatrele şi străzile pustii ilustrând declinul economic şi starea de faliment a oraşului american.

41363 afișări
Imaginea articolului Imagini filmate cu drona în cartierele pustii din Detroit arată starea oraşului aflat în cel mai mare faliment din istoria SUA - FOTO, VIDEO

Imaginea falimentului: Cartiere abandonate din Detroit, filmate cu drona - FOTO, VIDEO

Videoclipul, filmat de John Marton şi produs de Devan Joseph, conţine imagini cu fabrica Packard Automotive, Teatrul Eastown şi fabrica Fisher Body, scrie Business Insider.

Primăria oraşului Detroit a cerut în iulie anul trecut protecţia sub legea falimentului în SUA, solicitarea fiind acceptată în decembrie de tribunal. Acesta este cel mai mare faliment al unei municipalităţi din istoria Statelor Unite, datoriile fiind estimate la 18-20 de miliarde de dolari. Ca urmare a declinului economic, în oraş se află zeci de mii de clădiri şi terenuri abandonate.

Administratorul Detroit în procesul de faliment, Kevyn Orr, se aşteaptă ca oraşul să iasă din faliment spre sfârşitul verii sau în toamna acestui an.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici