Imagini neobişnuite. Un rechin a ajuns la câţiva metri de ţărm, în Italia

  • Un rechin albastru a fost filmat în timp ce timp ce înota la câţiva metri de ţărm, în Italia.
  • Imaginile neobişnuite au fost surprinse, recent, în comuna Soverato, din regiunea Calabria, potrivit La Republica.
1899 afișări
Imaginea articolului Imagini neobişnuite. Un rechin a ajuns la câţiva metri de ţărm, în Italia

Imagini neobişnuite. Un rechin a ajuns la câţiva metri de ţărm, în Italia

Rechinul albastru este întâlnit în întreaga lume, el trăind în ape din zone cu climă temperată, dar şi în climat tropical.

Cel mai des, acesta trăieşte în apele adânci, însă uneori el se poate apropia de ţărm, mai ales în zonele cu climă temperată.

Exemplare de rechin albastru au fost observate de-a lungul timpului de scafandri în Marea Mediterană, însă rareori, animalul marin ajunge atât de aproape de ţărm.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici