Imagini terifiante: Trupurile oamenilor morţi de COVID-19, abandonate pe străzile unui oraş din Ecuador | VIDEO

Noul coronavirus a făcut ravagii în oraşul Guayaquil din Ecuador, iar spitalele, morgile şi centrele de pompe funerare nu mai fac faţă numărului foarte mare de persoane care şi-au pierdut viaţa în aceste zile, scrie CBS News.

9075 afișări
Imaginea articolului Imagini terifiante: Trupurile oamenilor morţi de COVID-19, abandonate pe străzile unui oraş din Ecuador | VIDEO

Trupurile oamenilor morţi de COVID-19, abandonate pe străzile unui oraş din Ecuador

Peste 3.300 de persoane au fost confirmate pozitiv pentru noul coronavirus în Ecuador, iar cea mai mare parte dintre aceştia sunt în oraşul Guayaquil.

Localnicii au postat pe reţelele de socializare fotografii cu mai multe cadavre lăsate pe stradă deoarece nu mai este loc pentru ele şi au criticat dur politicile de la nivel central.

Şi primarul oraşului Guayaquil, Cynthia Viteri, a criticat autorităţile centrale şi a anunţat că a trimis trei camioane frigorifice pentru a se plimba pe străzile din oraş şi ridica trupurile lăsate pe asfalt.

Vicepreşedintele Ecuadorului, Otto Sonnenholzner, a transmis că "Intenţia guvernului este ca toţi cei care decedează în aceste zile la Guayaquil, nu doar cei care au murit din cauza COVID-19, să poată avea o înmormântare demnă".

Potrivit Los Angeles Times, oficialii municipali au declarat că 400 de cadavre au fost recuperate în ultimele zile. Deşi majoritatea deceselor sunt considerate a fi legate de coronavirus, nu se ştie numărul exact deoarece se fac puţine teste.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici