În China, elevii pot să-şi ia vacanţă de o săptămână ca să-şi găsească iubite

  • Nouă colegii din China spun că le oferă studenţilor o săptămână liberă pentru a „se îndrăgosti” în aprilie.
  • Elevilor li s-a cerut să-şi scrie jurnale de călătorie, să filmeze videoclipuri cu excursiile lor şi să scrie rapoarte despre relaţia de iubire.
  • Noua vacanţa de primăvară vine în contextul în care China se confruntă cu o scădere a ratei natalităţii şi a căsătoriilor.
1036 afișări
Imaginea articolului În China, elevii pot să-şi ia vacanţă de o săptămână ca să-şi găsească iubite

Sursa Foto - Pinterest

Nouă colegii profesionale din China doresc ca elevii lor să-şi găsească dragostea în timpul unei vacanţe de primăvară de o săptămână în aprilie.

Şcolile, conduse de Fan Mei Education Group, au anunţat pe 23 martie că şi-au însărcinat elevii să se distreze şi să-şi găsească iubite. 

„Şcoala implementează sistemul de vacanţă de primăvară în speranţa că elevii pot învăţa să iubească natura, să iubească viaţa şi să se bucure de dragoste”, a declarat Liang Guohui, decan adjunct al Colegiului Profesional de Aviaţie din Mianyang, într-un comunicat.

„Ieşiţi din campus, intraţi în contact cu natura şi simţiţi cu inima frumuseţea primăverii”, a transmis conducerea şcolii în comunicat. 

Colegiile participante sunt toate şcoli profesionale pentru locuri de muncă din industria aviaţiei, cum ar fi piloţi, însoţitori de zbor, controlori de trafic aerian şi personal de securitate aeroportuară.

Şcolile oferă elevilor şi profesorilor o săptămână liberă încă din primăvara anului 2019. Însă tema din acest an, „bucuraţi-vă de flori, îndrăgostiţi-vă”, pune un accent deosebit pe romantism.

Anunţul vine  pe fondul unui impuls din China de a susţine scăderea rapidă a ratei natalităţii şi a căsătoriilor, potrivit  Insider.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici