VIDEO  Incendiu puternic la un depozit de muniţie din Rusia, în apropiere de graniţa cu Ucraina. Locuitorii au fost evacuaţi

Locuitorii a două sate din sudul Rusiei, în apropiere de graniţa cu Ucraina, au fost evacuaţi joi după ce un depozit de muniţie din apropiere a luat foc, dar nimeni nu a fost rănit, a declarat un oficial.

3982 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la un depozit de muniţie din Rusia, în apropiere de graniţa cu Ucraina. Locuitorii au fost evacuaţi

Vyacheslav Gladkov, guvernatorul regiunii Belgorod, a transmis într-un comunicat că serviciile de urgenţă investighează cauza incendiului din apropierea localităţilor Timonovo şi Soloti, la 15 km de Ucraina. El nu a oferit detalii, scrie Reuters.

Marţi, Rusia a acuzat că un grup de sabotori au orchestrat o serie de explozii la un depozit de muniţii din Crimeea anexată de Rusia. Săptămâna trecută, explozii au distrus o bază aeriană din Crimeea, despre care Moscova a spus la momentul respectiv că a fost cauzată de un accident.

După luni în care forţele ruseşti au obţinut câştiguri teritoriale modeste în luptele grele din estul ţării, de la invazia sa din 24 februarie în Ucraina, liniile de front au fost relativ statice de câteva săptămâni. Guvernul de la Kiev a declarat că se pregăteşte de o contraofensivă pentru a recuceri o porţiune de teritoriu din sud. 

În lunile anterioare, Gladkov a acuzat forţele ucrainene pentru o serie de explozii în şi în jurul Belgorodului, care se află la aproximativ 650 km la sud de Moscova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici