Incident de securitate în incinta unui tribunal din Kiev

O explozie a avut loc, miercuri după-amiază, în sediul unei instanţe judiciare din oraşul Kiev, anunţă autorităţile ucrainene, precizând că incidentul nu s-a soldat cu victime.

254 afișări
Imaginea articolului Incident de securitate în incinta unui tribunal din Kiev

Explozia a avut loc în Tribunalul districtual Şevcenkiv din Kiev.

"Există o situaţie de urgenţă la Tribunalul districtual Şevcenkiv din Kiev. Poliţia a primit informaţii referitoare la o explozie. Echipe de anchetatori, echipaje ale forţelor speciale, experţi pirotehnici şi agenţi ai tuturor echipelor de intervenţie sunt la faţa locului. Din informaaţiile preliminare, un dispozitiv exploziv a fost declanşat de o persoană în timpul şedinţei instanţei", a declarat ministrul ucrainean de Interne, Igor Klimenco, potrivit cotidianului Le Monde.

Deflagraţia de mică amploare nu s-a soldat cu victime şi nici cu daune majore, au afirmat oficiali din cadrul serviciilor de intervenţie citaţi de agenţia Ukrinform.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici