INCIDENT într-un parc acvatic din Turcia: Cinci persoane, între care trei copii, au murit electrocutate

Trei copii şi doi adulţi care au încercat să îi salveze au murit electrocutaţi într-un parc acvatic situat în nord-vestul Turciei, iar altă persoană este rănită, relatează presa turcă, citată de BBC News online.

14570 afișări
Imaginea articolului INCIDENT într-un parc acvatic din Turcia: Cinci persoane, între care trei copii, au murit electrocutate

INCIDENT într-un parc acvatic din Turcia: Cinci persoane, între care trei copii, au murit electrocutate

Incidentul a avut loc vineri în orăşelul Akyazi, situat în provincia Sakarya, la 100 de kilometri est de Istanbul.

Directorul parcului acvatic şi fiul său au sărit într-o piscină pentru a ajuta trei copii care se electrocutaseră. Cei cinci, toţi cetăţeni turci, au fost transferaţi la spital cu arsuri grave şi au decedat.

Nu este clar cum a ajuns curentul electric în piscină.

Echipele de intervenţie şi personalul parcului acvatic au evacuat apa din piscină şi au oprit alimentarea cu electricitate a complexului.

O altă persoană a fost rănită în incident şi este spitalizată.

Potrivit publicaţiei Hurriyet, cei doi adulţi decedaţi sunt directorul complexului turistic, Mehmet Kaya, în vârstă de 58 de ani, şi fiul lui, Kadir Kaya, în vârstă de 30 de ani.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici