Iranul va ATACA aliaţii Statelor Unite, inclusiv Israelul, în cazul unui conflict cu Administraţia americană

Ahmad Khatami, un cleric senior al Iranului, a avertizat miercuri Statele Unite că în cazul în care acestea vor ataca Iranul, administraţia de la Teheran va ataca la rândul său aliaţii Statelor Unite din zonă, inclusiv Israelul, relatează Reuters.

3747 afișări
Imaginea articolului Iranul va ATACA aliaţii Statelor Unite, inclusiv Israelul, în cazul unui conflict cu Administraţia americană

Iranul va ATACA aliaţii Statelor Unite, inclusiv Israelul, în cazul unui conflict cu Administraţia americană

„Americanii spun că trebuie să acceptăm ce ne spun. Acestea nu sunt negocieri, este dictatură”, a declarat clericul.

„Republic Islamistă şi Naţiunea Iraniană vor combate acest tip de dictatură”, a adăugat acesta.

De asemenea, clericul a transmis faptul că ofertele preşedintelui american Donald Trump privind discuţiile directe cu liderii iranieni nu vor fi acceptate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici