Israelul a lansat vineri noi atacuri împotriva Jihadului Islamic

Israelul a lovit vineri noi ţinte ale grupării Jihadul Islamic în Fâşia Gaza, în pofida acordului de încetare a focului care intrase în vigoare joi în acest teritoriu, a informat Armata israeliană, citată de Le Figaro.

1658 afișări
Imaginea articolului Israelul a lansat vineri noi atacuri împotriva Jihadului Islamic

Israelul a lansat vineri noi atacuri împotriva Jihadului Islamic

Armata israeliană „loveşte în prezent ţinte ale grupării teroriste Jihadul Islamic în Fâşia Gaza”, au anunţat vineri forţele armate israeliene, prin intermediul unui comunicat.

Gruparea palestiniană Jihadul Islamic a informat joi dimineaţă că un acord cu Israelul privind încetarea focului la graniţa cu Fâşia Gaza, mediat de Egipt, a intrat în vigoare la ora 03:30 GMT (ora 05:30, ora României, n.r.), iar mai mulţi martori au confirmat încetarea confruntărilor.

Peste 190 de rachete au fost lansate în ultimele zile de grupuri islamiste palestiniene spre Israel. Serviciul medical Magen David Adom a anunţat că zeci de israelieni au primit îngrijiri medicale de la iniţierea confruntărilor militare. Aviaţia militară israeliană a atacat obiective din Fâşia Gaza.

Cel puţin 23 de palestinieni, inclusiv membri ai grupurilor islamiste, au fost ucişi în urma confruntărilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici