Israelul condamnă atentatul de la New York şi exprimă solidaritate cu Statele Unite/ Rusia transmite condoleanţe

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a condamnat vehement atentatul comis la New York, soldat cu opt morţi şi 11 răniţi, exprimând solidaritate cu Statele Unite, informează site-ul Ynetnews.com.

246 afișări
Imaginea articolului Israelul condamnă atentatul de la New York şi exprimă solidaritate cu Statele Unite/ Rusia transmite condoleanţe

Israelul condamnă atentatul de la New York şi exprimă solidaritate cu Statele Unite

"Este vorba de un nou atac islamist oribil. Împreună, vom învinge această mizerie", a declarat Benjamin Netanyahu.

Premierul Israelului a trimis mesaje de solidaritate preşedintelui SUA, Donald Trump, guvernatorului statului New York, Andrew Cuomo, şi primarului oraşului New York, Bill de Blasio.

Rusia transmite condoleanţe Statelor Unite pentru atacul "inuman" din New York

Administraţia Vladimir Putin a transmis, miercuri, condoleanţe Washingtonului pentru atentatul de la New York, soldat cu moartea a opt persoane şi rănirea altor 11, informează site-ul agenţiei Tass.

"Exprimăm condoleanţe. Este un atac inuman, tragic", a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei Rusiei.

Potrivit concluziilor preliminare ale investigaţiei, atentatul cu vehicul a fost comis de Saifullo Saipov, un imigrant din Uzbekistan rezident în Statele Unite.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici