Italia nu mai e aşa cum o ştiai. Restricţiile au schimbat totul

  • Pieţele publice din Roma se închid la ora 21.00
  • prietarii cred că măsurile sunt prea aspre şi îşi vor pierde afacerile
  • În Italia, numărul pacienţilor care au nevoie de terapie intensivă a depăşit 1.000
1253 afișări
Imaginea articolului Italia nu mai e aşa cum o ştiai. Restricţiile au schimbat totul

Italia nu mai e aşa cum o ştiai

Când te gândeşti la Italia, vezi pieţele pline de oameni, auzi muzica şi simţi mirosul mâncării. Ei bine, imaginează-ţi peisajul gol, aşa e Italia acum. La Roma, pieţele publice au stingerea la ora 21. Multe restaurante îşi opresc activitatea. Proprietarii au pus, simbolic, afişe cu cruci de mormânt, pe uşile restaurantelor închise. Proprietarii ştiu că îşi vor pierde afacerile şi deşi sunt Iată ce spune Majd Hammad, proprietar restaurant:”Înţeleg toate problemele legate de COVID, înţeleg, poate, mai bine decât alţii, pentru că am fost în spital multe zile – 27 de zile – din cauza COVID. Deci, e evident, sunt un businessman, dar am fost, de asemenea, victimă a acestui virus mortal, dar cred că ar fi putut să rezolve asta într-un mod diferit faţă de exagerarea aceasta”

Giancarla Tarantino, locuitor, a declarat:”Trebuie să existe control asupra zonei, dar să închizi o întreagă piaţă publică în acest mod…acesta e un loc atât de plin de viaţă, de atâţia ani, poate ar trebui aduse mai multe patrule de poliţie, dar oamenii aceştia de afacere vor pierde, cu siguranţă”.

Paolo Polli are cinci restaurante şi baruri, dar va renunţa la patru dintre ele. Pandemia i-a afectat prea mult business-urile, costurile sunt prea mari.

Paolo Polli, proprietar restaurante în Milan AP: ”Acum facem mult mai puţin, dacă am deschide, am deveni faliţi. E mai bine să rămânem închişi decât să deschidem”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici