John Bolton, fostul ambasador al SUA la ONU: Concluziile privind ingerinţele Rusiei în alegerile din SUA ar putea fi o diversiune

John Bolton, fost ambasador al SUA la ONU care probabil va fi adjunct al secretarului de Stat în Administraţia Donald Trump, afirmă că este posibil ca suspiciunile privind ingerinţele ruse în alegerile americane să fie de fapt un "semnal fals" lansat de Admistraţia Barack Obama.

536 afișări
Imaginea articolului John Bolton, fostul ambasador al SUA la ONU: Concluziile privind ingerinţele Rusiei în alegerile din SUA ar putea fi o diversiune

Fostul ambasador al SUA la ONU John Bolton: Concluziile privind ingerinţele Rusiei în alegerile din SUA ar putea fi o diversiune (Imagine: Mediafax Foto)

Într-un interviu acordat postului Fox News, John Bolton a acuzat Administraţia Barack Obama de "politizarea" activităţilor serviciilor secrete, sugerând că ar putea exista un motiv ascuns în spatele concluziilor CIA că Rusia ar fi atacat cibernetic serverele Partidului Democrat şi Partidului Republican.

"Mie nu îmi este clar, privind de la distanţă, că atacurile hackerilor asupra Comitetului Partidului Democrat şi Comitetului Partidului Republican nu au fost o operaţiune de genul «semnal fals»", a declarat John Bolton.

Experţi ai serviciilor de informaţii citaţi de cotidianul The Washington Post au declarat zilele trecute că atacuri cibernetice atribuite Rusiei au avut rolul de a facilita victoria lui Donald Trump în scrutinul prezidenţial american. Într-un interviu acordat postului Fox News, Trump a catalogat "ridicole" aceste concluzii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici