Kadhafi vrea să moară ca martir: Sunt în Libia cu poporul meu şi în următoarele zile pregătesc un şoc neaşteptat

Fostul lider libian Muammar Kadhafi susţine că este în Libia şi că doreşte să moară ca "martir", sugerând că pregăteşte "un şoc" în următoarele zile, informează site-ul postului de televiziune Allibiya.

2015 afișări
Imaginea articolului Kadhafi vrea să moară ca martir: Sunt în Libia cu poporul meu şi în următoarele zile pregătesc un şoc neaşteptat

Muammar Kadhafi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Eroii au rezistat şi au murit ca martiri şi aşteptăm şi noi martiriul", declară colonelul Kadhafi într-o înregistrare difuzată de un post local din Bani Walid.

Kadhafi pare să se adreseze susţinătorilor săi din cadrul tribului Warfala, care luptă de câteva săptămâni în Bani Walid, la 170 de kilometri sud-est de Tripoli.

"Pentru jihad, trebuie să reeditaţi străduinţele strămoşilor voştri. Să ştiţi că sunt pe teren alături de voi", afirmă Muammar Kadhafi.

"Vă mint când vă spun că eu sunt în Venezuela sau în Niger. Sunt aici cu poporul meu şi în următoarele zile pregătesc un şoc neaşteptat pentru această clică de agenţi", adaugă el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici