Kim Jong-un a dat ordin ca un oficial nord-coreean să fie executat imediat. Greşeala care i-a fost fatală, în plină epidemie cauzată de coronavirus

  • Kim Jong-un a executat un oficial nord-coreean.
  • Oficialul nord-coreean călătorise în China şi era suspect de coronavirus.
  • În Coreea de Nord este în vigoare legea marţială pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.
13369 afișări
Imaginea articolului Kim Jong-un a dat ordin ca un oficial nord-coreean să fie executat imediat. Greşeala care i-a fost fatală, în plină epidemie cauzată de coronavirus

Kim Jong-un a dat ordin ca un oficial nord-coreean să fie executat imediat. Greşeala care i-a fost fatală, în plină epidemie cauzată de coronavirus

Kim Jong-un a dat ordin ca un oficial nord-coreean să fie executat după ce acesta nu a respectat carantina. Liderul nord-coreean a dat un decret prin care ţara funcţionează după legea marţială pentru oricine nu respectă ordinele de carantină.

Potrivit Daily Mail, oficialul nord-coreean executat a folosit o baie publică, a ieşit din carantină fără aprobare, ceea ce l-a înfuriat pe Kim Jong-un. Oficialul nord-coreean călătorise recent în China şi fusese plasat în carantină sub suspciunea că ar avea coronavirus.
 
Presa nord-coreeană notează şi că Kim Jong-un a decretat că orice oficial care ascunde faptul că a călătorit în China va fi exilat la o fermă, în una dintre zonele rurale ale ţării. Coreea de Nord a închis graniţa cu China şi a limitat la minimum călătoriile dintre cele două ţări. De asemenea, Kim Jong-un a anunţat că în Coreea de Nord perioadă de carantină va fi de 30 de zile, nu de 14.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici