Kremlin: Este puţin probabil ca Ucraina să fie inclusă în orice fel de acord cu Donald Trump

Administraţia de la Kremlin a comunicat joi că este foarte puţin probabil ca situaţia din estul Ucrainei, unde separatiştii propruşi luptă împotriva Armatei ucrainene, să fie inclusă în orice fel de acord cu preşedintele american, Donald Trump, informează Reuters.

885 afișări
Imaginea articolului Kremlin: Este puţin probabil ca Ucraina să fie inclusă în orice fel de acord cu Donald Trump

Kremlinul: Este puţin probabil ca Ucraina să fie inclusă în orice fel de acord cu Donald Trump (Imagine: Hepta / Mediafax Arhiva Foto)

Dmitri Peskov, întrebat cum decurg pregătirile pentru întrevederea dintre Vladimir Putin şi Donald Trump, a răspuns: ”În acest moment nu este încă clar pentru ce anume ne pregătim”.

Administraţia Vladimir Putin a lăudat, marţi, abordarea noului preşedinte al SUA, Donald Trump, faţă de criza din Ucraina, comentariile acestea riscând să genereze preocupare la Kiev.

În opinia lui Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, Statele Unite înţeleg acum că restabilirea controlului Kievului asupra regiunilor separatiste din estul Ucrainei nu va soluţiona toate problemele acestei ţări. Declaraţiile lui Serghei Lavrov riscă să genereze preocupare pentru Administraţia prooccidentală de la Kiev, susţinută până acum de Washington.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici