Leii din Africa de Sud dorm pe străzi în Parcul Naţional Kruger pe timp de carantină. Fauna revine la normal în scurtul răgaz cât lumea stă ”închisă”

  • Africa de Sud a prelungit starea de urgenţă până la finalul lunii aprilie
  • Leii din rezervaţia Parcul Naţional Kruger se bucură de absenţa turiştilor
  • Fauna revine la normal în scurtul răgaz cât lumea stă închisă
1636 afișări
Imaginea articolului Leii din Africa de Sud dorm pe străzi în Parcul Naţional Kruger pe timp de carantină. Fauna revine la normal în scurtul răgaz cât lumea stă ”închisă”

Leii din Africa de Sud se relaxează de pe urma stării de carantină / Fauna revine la normal în scurtul răgaz cât lumea stă ”închisă”

Au apărut noi poze cu leii din rezervaţia Parcul Naţional Kruger din Africa de Sud. În absenţa turiştilor, aceştia se relaxează pe drumurile care erau odată colindate de maşinile safari.

Fotograful rezervaţiei, Richard Sowry, i-a surprins pe aceştia tolăniţi pe asfalt. Leii nu păreau deranjaţi de prezenţa fotografului.

„Într-o zi obişnuită, leii rezervaţiei nu ar putea fi văzuţi în astfel de ipostaze. Se adăpostesc în tufişurile savanei pentru că sunt speriaţi de prezenţa umană.” a declarat pentru CNN, purtătorul de cuvânt al parcului, Isaac Phaahla

Africa de Sud a prelungit starea de urgenţă până la finalul lunii aprilie. Rezervaţia rămâne închisă vizitatorilor iar accesul este permis doar pentru personalul parcului.

Sursă foto: Kruger National Park

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici