MAE: Traficul la toate punctele de frontieră ale Turciei cu Siria, închis temporar

MAE informează cetăţenii români cu privire la faptul că, în urma deteriorării situaţiei de securitate la graniţa turco-siriană, autorităţile turce au decis închiderea temporară a traficului la toate punctele de frontieră ale Turciei cu Siria.

123 afișări
Imaginea articolului MAE: Traficul la toate punctele de frontieră ale Turciei cu Siria, închis temporar

MAE: Traficul la toate punctele de frontieră ale Turciei cu Siria, închis temporar

Anunţul a fost făcut de către ministrul turc al comerţului şi vămilor şi se referă la punctele de frontieră Oncupinar, Cilvegozu/ Bab al Hawa şi Karkamis, celelalte fiind deja închise de mai multe luni.

Reprezentanţii poliţiei de frontieră de la punctul de trecere Cilvegozu au confirmat că, în prezent, există restricţii totale la ieşirea din Turcia, atât pentru mărfuri, cât şi pentru persoane, însă este permisă intrarea în Turcia a cetăţenilor proprii şi cei ai statelor terţe, inclusiv cetăţeni români, se arată într-un comunicat transmis joi de MAE.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici