Mahmoud Ahmadinejad, dispus să negocieze în condiţii de "justiţie şi respect"

Preşedintele iranian, Mahmoud Ahmadinejad, a afirmat vineri că este pregătit să negocieze în condiţii de "justiţie şi respect" pe tema programului nuclear controversat al ţării sale, în cadrul unei conferinţe de presă cu ocazia Adunării Generale a ONU, la New York.

21 afișări
Imaginea articolului Mahmoud Ahmadinejad, dispus să negocieze în condiţii de "justiţie şi respect"

Mahmoud Ahmadinejad, dispus să negocieze în condiţii de "justiţie şi respect" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Uşa este deschisă pentru discuţii şi negocieri în justiţie şi respect", a dat asigurări liderul iranian, a cărui ţară este vizată de sancţiuni internaţionale din cauza programului său nuclear, suspectat de occidentali că are scopuri militare.

Ahmadinejad a afirmat că Înaltul Reprezentant al UE pentru Politică Externă, Catherine Ashton, ar trebui să intre în contact cu reprezentanţii Iranului, pentru a fixa o dată în vederea negocierii pe tema dosarului nuclear.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici