Mahmoud Ahmadinejad: Iranul nu va face concesii în privinţa drepturilor la un program nuclear

Iranul nu va ceda nici măcar "o iotă" din drepturile sale nucleare, declară preşedintele Mahmoud Ahmadinejad înaintea discuţiilor multilaterale pe tema programului nuclear iranian.

246 afișări
Imaginea articolului Mahmoud Ahmadinejad: Iranul nu va face concesii în privinţa drepturilor la un program nuclear

Mahmoud Ahmadinejad (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Trebuie să ştiţi că naţiunea iraniană va fi fermă în legătură cu drepturile sale fundamentale şi nu va ceda deloc", a subliniat Ahmadinejad.

"Le recomand tuturor inamicilor Iranului şi marilor puteri arogante să schimbe comportamentul faţă de această ţară", a insistat preşedintele iranian.

Declaraţiile lui Ahmadinejad intervin în contextul în care sâmbătă vor fi reluate la Istanbul negocierile cu marile puteri pe tema controversatului program nuclear iranian.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici