Marea Britanie a anunţat când va fi făcut public numele noului premier al ţării

Partidul Conservator din Marea Britanie a anunţat marţi că rezultatul votului privind noul premier al ţării va fi făcut public pe 23 iulie, potrivit Reuters.

1493 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie a anunţat când va fi făcut public numele noului premier al ţării

Numele noului premier al Marii Britanii va fi anunţat pe 23 iulie

Astfel, potrivit comunicatului emis de partid, cei aproximativ 160.000 de membri ai formaţiunii vor putea vota până pe 22 iulie dacă îl doresc pe Boris Johnson sau pe Jeremy Hunt să o înlocuiască pe Theresa May la preşedinţia Partidului Conservator şi în funcţia de prim-ministru. Rezultatul votului va fi anunţat o zi mai târziu.

Boris Johnson şi Jeremy Hunt sunt singurii candidaţi rămaşi în cursa pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte al Partidului Conservator şi de premier al Marii Britanii, după ce Michael Grove a fost eliminat în urma votului de săptămâna trecută al parlamentarilor conservatori.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici