Masacrul din Serbia: Soţia atacatorului a dat poliţiei primele declaraţii

Soţia atacatorului care a masacrat 13 persoane marţi, lângă Belgrad, spitalizată inconştientă după ce a fost grav rănită de acesta, a dat primele declaraţii poliţiei, potrivit site-ului cotidianului Vecernje Novosti, care citează o sursă din cadrul forţelor de ordine.

398 afișări
Imaginea articolului Masacrul din Serbia: Soţia atacatorului a dat poliţiei primele declaraţii

Masacrul din Serbia: Soţia atacatorului a dat poliţiei primele declaraţii (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Nu îmi imaginam că va face ceea ce a făcut. Nu a existat niciun semn" în acest sens, a declarat Javorka Bogdanovici.

Soţul ei, Ljubisa Bogdanovici, în vârstă de 60 de ani, a ucis marţi dimineaţa, cu un pistol, un băiat în vârstă de doi ani, şase bărbaţi şi şase femei care, majoritatea, dormeau în momentul atacului, comis în satul Velika Ivanţa, la aproximativ 50 de kilometri sud de Belgrad.

"Avea un caracter dificil, dar nu mă aşteptam la aşa ceva. Eram toţi ca o mare familie", le-a spus ea anchetatorilor, pe patul de spital, la Belgrad, referindu-se la victime.

Directorul spitalului, Zlatibor Loncar, a declarat că Ljubisa Bogdanovici se simte "un pic mai bine" şi că "viaţa ei nu este în pericol".

Atacatorul - un muncitor necalificat, fost combatant în războiul sârbo-croat (1991-1995), şomer de un an - care şi-a tras un glonţ în cap după masacru, se afla sub un tratament intensiv, în acelaşi spital.

Crima comisă de acest bărbat, pentru care poliţia afirmă că "nu a găsit, încă, un mobil", este cea mai sângeroasă înregistrată în Serbia în ultimii 20 de ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici