Maşina Prinţului Charles, atacată de protestatari la Londra

Maşina cu care se deplasau Prinţul Charles şi soţia sa a fost atacată, joi seară, la Londra, de demonstranţii care protestează faţă de creşterea taxelor universitare, însă cei doi nu au fost răniţi în urma incidentului, relatează BBC News Online.

23 afișări
Imaginea articolului Maşina Prinţului Charles, atacată de protestatari la Londra

Maşina Prinţului Charles, atacată de protestatari la Londra (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Casa Regală britanică a anunţat că Prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, sunt "nevătămaţi" şi au ajuns la London Palladium, unde urmau să asiste la un spectacol, conform Sky News.

Potrivit CNN, demonstranţii au spart un geam şi au aruncat vopsea asupra maşinii.

Protestele s-au soldat cu rănirea a opt poliţişti, iar forţele de ordine au reţinut nouă persoane în cursul manifestaţiei de joi, când demonstranţii au pătruns în piaţa Parlamentului şi au încercat să forţeze intrarea în sediul Legislativului.

Decizia de creştere a taxelor de înscriere la universitate a fost adoptată joi de Parlament, cu o majoritate de 21 de voturi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici