Medvedev a prezentat din nou harta de propagandă. Omul lui Putin a împărţit Ucraina între Rusia, Polonia, România şi Ungaria

Dmitri Medvedev, vicepreşedinte al Consiliului de Securitate al Rusiei şi aliat al preşedintelui Vladimir Putin, a declarat luni că Ucraina face parte din Rusia şi a exclus discuţiile de pace cu actuala conducere ucraineană.

6169 afișări
Imaginea articolului Medvedev a prezentat din nou harta de propagandă. Omul lui Putin a împărţit Ucraina între Rusia, Polonia, România şi Ungaria

Medvedev a prezentat din nou harta de propagadă. Omul lui Putin a împărţit Ucraina între Rusia, Polonia, Ungaria şi România

Într-un discurs, Medvedev a declarat că Rusia va continua ceea ce numeşte "operaţiunea sa militară specială" până când cealaltă parte va capitula. El a spus că ceea ce el a numit părţi istorice ale Rusiei ar trebui "să se întoarcă acasă".

Medvedev a vorbit în faţa unei hărţi a Ucrainei, care arăta ţara ca fiind o bucată de teritoriu infimă centrată în jurul Kievului, fără ieşire la mare, cu Rusia controlând complet estul, sudul şi litoralul Mării Negre.

Rusia în versiunea prezentată de Medvedev are graniţă directă cu România în Delta Dunării.

"Unul dintre foştii lideri ucraineni a spus la un moment dat că Ucraina nu este Rusia. Acest concept trebuie să dispară pentru totdeauna. Ucraina este cu siguranţă Rusia", a spus Medvedev în aplauzele publicului.

În harta lui Medvedev şi alte părţi din Ucraina sunt luate de statele din jur. Acesta simulare de împărţire serverşte ideii pe care propaganda rusă încercă să o împingă, potrivit căreia şi alte state ar avea de căştigat de pe urma înfrângerii Ucrainei şi disoluţiei statului ucrainean.

Astfel în hartă Polonia apare cu vestul şi parte din sudul Ucrainei, Ungaria cu sud-vestul Ucrainei, iar România cu Bucovina de Nord şi oblastul Vinniţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici