Mesaj video transmis de Donald Trump din spital: "Mă simt mult mai bine"

  • Preşedintele Donald Trump a transmis un mesaj video din spital, spunând că se simte mult mai bine şi crede că se va întoarce curând pentru a continua campania electorală.
  • ”Suntem prudent optimişti, nu este încă în afara pericolului”, a anunţat medicul de la Casa Albă, Sean Conley.
394 afișări
Imaginea articolului Mesaj video transmis de Donald Trump din spital: "Mă simt mult mai bine"

Mesaj video transmis de Donald Trump din spital: "Mă simt mult mai bine"

„Am venit la Walter Reed pentru că nu mă simţeam atât de bine, dar acum mă simt mult mai bine şi cred că mă voi întoarce în curând pentru a continua campania electorală. Adevăratul test va fi în următoarele zile”, aşa a încercat Donald Trump să îi liniştească pe americani, după ştirile conflictuale asupra sănătăţii sale.

Videoclipul filmat în spitalul militar Walter Reed a fost postat pe Twitter.

În videoclipul de 4 minute, preşedintele arată puţin încercat de experienţă: „Lucrăm din greu pentru ca eu să mă întorc”.

La scurt timp, însă, a venit o actualizare de la medicul de la Casa Albă, Sean Conley: „Suntem prudent optimişti, dar el nu este încă în afara pericolului”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici