MESAJUL lui Kim Jong-un pentru echipajul unui submarin: "Grăbiţi-vă cu pregătirile, gândiţi-vă numai la luptă" - FOTO

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a vizitat o unitate militară maritimă, ocazie cu care le-a cerut ofiţerilor şi marinarilor să se găndească numai la "lupta dusă împotriva inamicilor care doresc să cucerească Coreea de Nord", scrie Daily Mail.

21093 afișări
Imaginea articolului MESAJUL lui Kim Jong-un pentru echipajul unui submarin: "Grăbiţi-vă cu pregătirile, gândiţi-vă numai la luptă" - FOTO

Kim Jong Un-derwater: North Korean dictator heads out to sea to 'teach navigation methods to captain'

Kim Jong-un a  condus un exerciţiu militar pe un submarin şi l-a învăţat pe căpitan "cum să navigheze", a anunţat publicaţia oficială a Partidului Muncitorilor din Coreea de Nord, citat de Daily Mail.

Publicaţia citată scrie că liderul nord-coreean le-a cerut membrilor echipajului "să-şi dedice înţelepciunea şi entuziasmul pentru pregătirile de luptă". "Comandanţii şi marinarii trebuie să vadă că inamicii noştri caută o şansă de a ne invada ţara şi să grăbească pregătirile pentru luptă. Gândiţi-vă doar la luptă", le-a spus Kim Jong-un militarilor.

Un detaliu din fotografiile publicate de agenţia oficială de presă a atras atenţia experţilor. Este vorba despre petele de rugină care se văd pe submarinul vizitat de liderul nord-coreean.

"Să vezi rugină pe fotografii venite din Coreea de Nord este destul de surprinzător. În mod normal, totul este curăţat înainte", a declarat pentru The Telegraph un expert în Coreea de Nord, Aidan Foster-Carter.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici