Michelle Obama ar putea deveni senator de Illinois, dacă ar candida

Un sondaj arată că Michelle Obama, Prima Doamnă a Statelor Unite, ar putea câştiga în alegeri postul de senator al statului Illinois, în cazul în care aceasta ar dori să candideze.

62 afișări
Imaginea articolului Michelle Obama ar putea deveni senator de Illinois, dacă ar candida

Michelle Obama (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Sondajul, citat de postul de televiziune MSNBC în pagina electronică, arată că Michelle Obama l-ar învinge pe republicanul Mark Kirk la o diferenţă de 11 puncte, în cazul în care ar candida pentru postul de senator din partea statului Illinois, pe care îl ocupă acesta din urmă.

Prima Doamnă a declarat în mai multe rânduri că nu îşi doreşte să candideze, însă răspunsurile ei au variat de la "categoric nu" şi "probabil că nu". Cu toate acestea, popularitatea şi farmecul ei i-au făcut pe simpatizanţi să speculeze.

Popularitatea Primei Doamne a rămas superioară soţului său, preşedintele Barack Obama. Şeful statului a glumit de mai multe ori în timpul campaniei electorale, spunând că soţia lui este mai populară şi că are un impact mai mare în campanie. Până şi contracandidatul său republican Mitt Romney a glumit pe această temă.

Pentru moment, simpatizaţii sunt nevoiţi să rămână în expectativă pentru a afla dacă Michelle Obama va urma exemplul lui Hillary Clinton şi va candida în alegerile pentru Congres.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici