Mii de manifestanţi pe străzile din Caracas, într-un gest de solidaritate cu Chavez

Zeci de mii de persoane au umplut centrul capitalei venezueliene Caracas pentru a-şi exprima susţinerea pentru preşedintele Hugo Chavez, internat în Cuba în urmă cu o lună şi aflat în incapacitatea de a-şi depune jurământul la 10 ianuarie, aşa cum era prevăzut de Constituţie.

109 afișări
Imaginea articolului Mii de manifestanţi pe străzile din Caracas, într-un gest de solidaritate cu Chavez

Mii de manifestanţi au umplut străzile din Caracas, într-un gest de solidaritate cu Chavez

Îmaginile filmate din aer difuzate de televiziuni, au arătat cum o adevărată mare roşie de oameni se îndreaptă spre centru pe bulevardul Urdaneta. Majoritatea simpatizanţilor s-au îmbrăcat în roşu, culoarea partidului socialist aflat la putere.

În jurul palatului prezidenţial de la Miraflores, micile străzi din centrul istoric au fost inundate de mulţime şi inaccesibile, însă această "mare adunare populară" convocată de guvern în onoarea preşedintelui a fost caracterizată de o atmosferă de "prietenie".

S-au putut observa numeroase persoane în vârstă şi femei cu copii purtând drapelul Venezuelei şi portrete ale "comandantului", operat pentru a patra oară de cancer la 11 decembie la Havana.

"Poporul este cu el, noi cei care îl iubim suntem gata să ieşim să-l susţinem" a spus Aceros, un tânăr de 23 de ani venit din statul Guarico, regiune din centrul ţării, pentru a-l susţine.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici