Mike Pompeo consideră „agitaţie” şi „naivitate” procedura pentru demiterea lui Donald Trump

Secretarul de Stat american, Mike Pompeo, a catalogat miercuri seară drept "agitaţie" şi "naivitate" procedura Camerei Reprezentanţilor de inculpare a preşedintelui Donald Trump în vederea demiterii, informează CNN.

423 afișări
Imaginea articolului Mike Pompeo consideră „agitaţie” şi „naivitate” procedura pentru demiterea lui Donald Trump

Mike Pompeo consideră „agitaţie” şi „naivitate” procedura pentru demiterea lui Donald Trump

"Este important de observat că noi depunem eforturi astăzi pentru lucrurile importante ale Statelor Unite. Intenţionăm să ne concentrăm pe acestea. Iar lumea trebuie să ştie că, în pofida, agitaţiei, haosului, presei care pune întrebări ce nu au legătură cu logica, noi, astăzi, (...) lucrăm pentru protejarea poporului american, pentru dezvoltarea unei relaţii care să fie importantă din punct de vedere strategic în următoarele decenii pentru Statele Unite şi India", a declarat Mike Pompeo în cursul unei întrevederi cu oficiali guvernamentali indieni.

"Vom continua, nu vom permite ca agitaţia şi naivitatea de aici de la Washington DC să ne distragă de la acest lucru", a subliniat Mike Pompeo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici