Donald Trump i-a nominalizat pe Mike Pompeo de în funcţia de director al CIA, iar pe Jess Sessions în funcţia de secretar de Justiţie

Donald Trump, i-a oferit congresmanului Mike Pompeo funcţia de director al Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA), au declarat surse din echipa preşedintelui ales al Statelor Unite, care au adăugat că Pompeo a acceptat propunerea, informează site-ul cotidianului Washington Post. De asemenea, Trump l-a numit pe senatorul Jess Sessions în funcţia de procuror general, conform unui membru al echipei preşedintelui ales, citat de site-ul agenţiei Reuters.

371 afișări
Imaginea articolului Donald Trump i-a nominalizat pe Mike Pompeo de în funcţia de director al CIA, iar pe Jess Sessions în funcţia de secretar de Justiţie

Donald Trump l-a numit pe Mike Pompeo în funcţia de director al CIA (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Mike Pompeo este membru al Camerei Reprezentanţilor din partea Partidului Republican şi reprezintă un district electoral din statul american Kansas.

Sursele citate de cotidianul Washington Post au făcut declaraţiile sub protecţia anonimatului. 

Jeff Sessions, în vârstă de 69 de ani, fost procuror şi avocat general, a primit propunerea punerii sale în funcţia de secretar de Justiţie, prin intermediul unui apel telefonic.

Declaraţiile lui Sessions în legătură cu subiectul imigranţilor, din cadrul campaniei republicanilor, au fost asemănătoare celor lui Donald Trump.

Sessions este un susţinător al construcţiei zidului anti-imigranţi, opunându-se cu orice preţ acordării cetăţeniei americane imigranţilor ilegali.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici