Militarii turci care cer azil au fost condamnaţi la închisoare în Grecia

Cei opt militari turci care au fugit în Grecia după eşuarea tentativei de lovitură de stat au fost condamnaţi de justiţia elenă la câte două luni de închisoare, pentru pătrundere ilegală pe teritoriul grec, informează site-ul cotidianului Hurriyet.

5054 afișări
Imaginea articolului Militarii turci care cer azil au fost condamnaţi la închisoare în Grecia

Militarii turci care cer azil au fost condamnaţi la închisoare în Grecia

Cei opt militari turci - doi maiori, patru căpitani şi doi sergenţi - au fost judecaţi în oraşul grec Alexandroupolis, unde au ajuns pe 16 iulie cu un elicopter.

Avocatul militarilor turci, Ilia Marinaki, a declarat că aceştia se tem pentru siguranţa lor şi a familiilor lor, în contextul eşecului tentativei de înlăturare a Administraţiei Recep Tayyip Erdogan.

Cei opt militari turci au solicitat azil politic în Grecia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici