Ministerul bulgar de Interne va suprima 3.000 de locuri de muncă

Numărul angajaţilor Ministerului bulgar de Interne va fi redus cu 3.000 de persoane în cadrul unui proces gradual ce va dura doi ani, a anunţat marţi ministrul Ţvetan Ţvetanov.

141 afișări
Imaginea articolului Ministerul bulgar de Interne va suprima 3.000 de locuri de muncă

Ministerul bulgar de Interne va suprima 3.000 de locuri de muncă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Ţvetanov a declarat că vor fi negocieri cu sindicatele, adăugând că prin procesul normal de pensionare şi concedieri, aproximativ 3.000 de persoane vor părăsi Ministerul de Interne, relatează Sofia Echo, în ediţia electronică.

Prin retructurare şi optimizarea muncii, numărul salariaţilor din acest sector va ajunge la 53.440. El a declarat că sunt planificate şi schimbări legislative.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici