Ministrul iranian de Externe se va întâlni cu Vladimir Putin

Ministrul iranian de Externe, Mohammad Javad Zarif, se va deplasa joi la Moscova pentru a se întâlni cu preşedintele rus, Vladimir Putin, afirmă ambasadorul iranian la Moscova, Mehdi Sanai, citat de agenţia IRNA.

80 afișări
Imaginea articolului Ministrul iranian de Externe se va întâlni cu Vladimir Putin

Mohammad Javad Zarif (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Mohammad Javad Zarif se va deplasa joi la Moscova pentru o vizită de o zi în cursul căreia se va întâlni cu omologul său rus, Serghei Lavrov, şi cu preşedintele Vladimir Putin", a declarat Sanai.

"Domnul Zarif urmează să discute chestiuni regionale şi internaţionale şi anumite teme legate de negocierile nucleare între Iran şi Grupul 5+1" (SUA, Franţa, Marea Britanie, Rusia, China şi Germania)", a precizat ambasadorul iranian.

Vizita intervine la câteva zile după anunţul aplicării acordului preliminar pe tema programului nuclear iranian şi înainte de reuniunea conferinţa de pace Geneva II.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici